Kézműves Karácsonyfadíszek

kézműves karácsonyfadíszek550 forint/darab

LEÍRÁS:

Apró, fenyőfából vágott, havas hegycsúcsot formáló karácsonyfadísz. A hegyecske barna lazúrfestékkel van festve, így erősen átsejlik rajta a fa erezete, arra folyik rá felülről az akrilfestékkel festett havas csúcs.

MÉRET, JELLEMZŐ: 

A hegyeske szélessége hat centi, magassága hét centi. A dísz felülete lakkal kezelt, így könnyen tisztán tartható.

kézműves karácsonyfadísz390 forint/darab

LEÍRÁS:

A legapróbb díszek a kínálatomban ezek az apró házikók. A fenyőfából kézzel vágott és csiszolt házikókra a színre festés után ablakokat festek, majd lakkozom őket, így lehetnek tartós, sok karácsonyt megélő díszei az otthonodnak. A választható színek: fehér, indigókék, piros, barna, mandarin, country zöld.

MÉRET, JELLEMZŐ:  A házikók 4,5 centi szélesek és 5,5 centiméter magasak, felületük lakkal kezelt.

házikó450 forint/darab

LEÍRÁS:

A színkínálat (fehér, indigókék, piros, barna, mandarin, country zöld) megegyezik az apró házikóknál látottakkal. Akárcsak azok, ezek a kicsit nyúlánkabb házikók is fenyőfából készültek, és apró ablakok díszítik őket.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A házikók mérete 4,5 x 7 centiméter. A felületüket lakkal festettem, így kevésbé sérülékenyek, könnyen tisztán tarthatóak.

koptatott házikó karácsonyfadísz450 forint/darab

LEÍRÁS:

Paramétereit tekintve teljesen megegyezik a színes házikókkal, ez viszont az évek óta népszerű koptatott (vintage) stílusban készül. Ha valami télies színnel dobnád fel a fádat, de a sima fehér neked túl steril, ezek az ütött-kopottnak ható házikók tetszeni fognak.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A házak mérete 4,5 x 7 centiméter, felületük lakkal végkezelt.

Névre szóló díszek

névre szóló karácsonyfadíszÁr: kicsi: 450 forint/darab nagy: 510 forint/darab

LEÍRÁS:

Faágból szeletelt, névre írt fakorong, mint karácsonyfadísz. A korongokat fekete akrilfestékkel alapfestem, majd egy szolid grafikával megírom az általad kért névre.

MÉRET:

A kicsi korongok 5 és 6 centi közöttiek, míg a nagyok mérete 6-7,5 centi. Vastagsága mindegyiknek 1 centiméter, plusz/mínusz 1-2 mm. A díszek lakkal kezeltek, így könnyen tartósak, tisztíthatóak.

Névre írt karácsonyi gömb

Ár: Kicsi piros: 950 forint/darab   Nagy fehér: 1150 forint/darab

LEÍRÁS:

Névre írt karácsonyi gömb. A két méretben és kétféle színben kérhető gömbökre kézzel írom fel az általad kért neveket.

MÉRET:

A piros gömb mérete 5,7 centiméter, míg a nagyobb, fehér gömb 8 centiméteres. 

Szöveges korongok

boldog karácsonyt karácsonyfadísz780 forint/darab

LEÍRÁS:

A tavalyi Boldog karácsonyt-feliratos korongomat idén feldobtam plusz motívumokkal. A kézzel írt és grafikázott korong fő motívuma a magyal ág lett, és – ahogy a többi szöveges korongomra idén – került rá egy fehér masni is.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A fakorong átmérője 7-8 centiméteres, vastagsága nagyjából egy centi. Az eleje és a hátulja lakkal kezelt, így nem koszolódik.

kis karácsony nagy karácsony 780 forint/darab

LEÍRÁS:

Szintén egy visszatérő szöveg, és a Boldog karácsonyt-féle koronghoz hasonlóan ezt is kicsit feldobtam idén némi színes grafikával.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A korong átmérője 7-8 centiméteres, vastagsága nagyjából egy centi. Az eleje és a hátulja lakkal kezelt, így nem koszolódik.

ho-ho-ho karácsonyfadísz550 forint/darab

LEÍRÁS:

Az eddigieknél egyszerűbb szöveges korong egy Mikulástól lopott tömör szöveggel. Akárcsak minden más fakorongra készülő díszem, ez is kézzel írt.

MÉRET, JELLEMZŐ: 

A fakorong átmérője 6,5-7-5 centiméteres, vastagsága nagyjából egy centi. Az eleje és a hátulja lakkal kezelt, így nem koszolódik.

480 forint/darab

LEÍRÁS:

Let is snow, avagy Legyen hó! A díszen van, legalábbis a havazás egyedi képét igyekeztem megörökíteni a korongra szórt festékkel. Ettől egyedi ez a kicsi korong dísz.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A fakorong átmérője 5-6 centi centiméteres, vastagsága nagyjából egy centi. Az eleje és a hátulja lakkal kezelt, így nem koszolódik.

Ajándékkísérők

950 forint/darab

LEÍRÁS:

Ha valami eredeti, mondjuk úgy, exkluzív ajándékkísérővel lepnéd meg a szeretteid, alighanem megtaláltad, amit keresel. A fekete achátlapokra aranyszínű tintával írom rá a kért neveket, valamint ha kéred, a lap másik felére egy rövid üzenet is kerülhet.

MÉRET, JELLEMZŐ:

Az ásványlapok mérete 8-10 centi között változik. Az egyik végükbe egy apró lyuk van fúrva, azon tudod majd felkötni az ajándékra.

850 forint/csomag

LEÍRÁS:

A legújabb szett kísérő kártyám. Igyekeztem egy hangulatot megragadni velük, ez pedig a köddel takart téli erdő titokzatossága. Valamennyi eleme vízfestékkel készült, majd digitalizált.

MÉRET, JELLEMZŐ: 

Az ajándékkísérő kártyák mérete 10,5×6,5 centiméter, 200 grammos művészpapírra készülnek.