Otthondekorációk

névre írt medvés dekor3500 forint/szett

LEÍRÁS:

Gyerekszobába tökéletes, névre írt dekoráció fenyőfából vágott, havasra festett hegypárral és medvével. A hegyek paliszander, a medve dió színnel készülnek a festés után őrzik a fa eredeti erezetét. A medvéket a kért névvel (vagy rövid szöveggel) gravírozom.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A nagyobb hegy mérete 9×13 centiméter, míg a kisebb 9×9 centis. A medve 9×5 centis.

Natúr hegyes otthondekorációk

1600 forint/pár
 

LEÍRÁS:

Fenyőfából vágott, hegyet mintázó dekoráció. Ha szeretnéd valami természetessel feldobni a polcod, asztalod és bírod a hegyeket, ez a párban árult dekor neked való.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A pár nagyobb darabja 9×13 centiméteres, a kisebb hegyecske 9×9 centis. A hegyek lakkal vannak végkezelve, így könnyen tisztán tarthatóak.

Színes hegyes otthondekorációk950 forint/pár

LEÍRÁS:

Akárcsak a natúr verzió, ez is fenyőfából készült, ez is egy havas hegyet mintáz, de itt nem látható a fa erezete. Kérd a szobádhoz passzoló színben (a képeken láthatókon túl írhatsz egyedi színigényt is).

MÉRET, JELLEMZŐ:

A nagyobb hegyecske 9×13 centiméteres, míg a kisebb 9×9 centis. A hegyek lakkal vannak végkezelve, így könnyen tisztán tarthatóak.

Növényprés3250 forint/darab

LEÍRÁS:  Mint használati tárgy, egy teljes értékű virágprés, de igyekeztem úgy kitalálni, hogy a polcodra téve dísztárgynak se legyen utolsó, amíg lapulnak benne a mindenféle növények.

A prés fedőlapján tintával nyomott virágmintával dobtam fel, de ha úgy szeretnéd, kérheted egyedi szöveggel megírva is (például: Laura virágrpése).

MÉRET, JELLEMZŐ:

A prés mérete 21×21 centiméter. Ahogy a képen is láthatod, kérheted natúr fa színben, vagy ha úgy jobban tetszik, barna lazúrral festve is.

Kis házikók

2500 forint/szett

LEÍRÁS:

Háromdarabos házikó szett fenyőfából, a karácsonyfadíszeimnél is használt ablakos stílusban.

MÉRET, JELLEMZŐ:  Ahogy a képeken láthatod, kérhető antikolt festéssel, különféle színekben vagy akár natúr változatban, ahol dominál a fa erezete.

A házak vastagsága 1,8 centiméter. A kicsi ház 7×9 centis, a keskeny 7×14 centis, a nagy pedig 9×13 centiméteres.