Esküvői kiegészítők

Esküvői meghívókA meghívókészítéssel indult az egész márkám még 2016-ban, azóta formálom a stílusom, aminek legfőbb eleme mára a vízfestékkel készített grafika lett. Valamennyi meghívóm grafikai elemét kézzel festettem, illetve rajzoltam, majd digitalizáltam.

A meghívóimat kézzel készített borítékkal vagy vászonzsákkal fotóztam. Az árakat ezekkel együtt kell érteni, de persze ha nem szeretnél hozzá kiegészítőt, kérhetsz egyedi árajánlatot. 

A meghívós lapon kész grafikákat találsz. Nyitott vagyok egyedi igények szerint, nulláról szerkesztett meghívók készítésére is. Ha ilyen feladattal bíznál meg, írj bátran.

esküvői kiegészítőkA fától az üvegen át az ásványlapig sokféle alapanyagból találsz egyedi ültetőt az oldalamon. És persze papírból is, amiből a legszínesebb a kínálat. 

Mindegy, hogy télen vagy nyáron, erdei vagy urbánus stílusban zajlik a nagy napod, itt remélhetőleg találsz az esküvőd hangulatához, színvilágához passzoló ültetőt, amivel a vendégeidet fogadhatod.

Igyekeztem egyedi, minél inkább változatos kínálatot összeállítani. Ha mégsem találtad meg, amit elképzeltél, keress bátran saját elképzeléseddel.

esküvői köszönőajándékokSzeretnéd, ha valami maradandóval mennének haza a vendégeid az esküvődről az emlékeken és a fotókon túl? Olyan köszönőajándékkal, ami egyrészt időtálló, másrészt szívesen viszik magukkal és teszik ki az otthonukban? Igyekezem ilyen termékeket kitalálni.

Fontos részlet, hogy a köszönőajándékaim egyben ültetők is. Szerintem ez így nagyon praktikus mind neked, mind a vendégeidnek.

Ahogy láthatod a lapon, én hűtőmágnesekben gondolkodtam, de ha más ötleted van, keress meg vele és kitalálunk valami újat.

esküvői táblákEgy ideje már nincs esküvő kézzel írt fatáblák nélkül. A köszöntő tábla a legkevesebb, amit a párok készíttetni szoktak az esküvőjükre, de a mindenféle infó- és iránytáblák is egyre elterjedtebbek.

Bár egyre inkább terjednek a nyers fa  , erezettel, de 

A fatábláim természetesen mind kézzel írtak, ahogy a grafikákat is magam festem rájuk.

esküvői asztali kiegészítőkAz utolsó, amire a szervezéskor gondolni szokás, azok a lagzi asztalaira kerülő kiegészítők, mint az asztalszámok, vagy a menü- és itallapok.

Nem nélkülözhetetlen kellékek ezek, de sokat hozzáad az egészhez, ha ezzel is készülsz, az pedig még inkább, ha ezek is passzolnak a dekorációhoz.

A papír alapú menü- és itallapokon túl ide gyűjtöttem az asztalszámaimat, amik közt – az ültetőimhez hasonlóan – dominál a fa, és akad plexi és üveg itt is.

esküvői kiegészítők alapanyagokAz évek alatt a legtöbb esküvői termékemet sikerült száz százalékban házon belül előállíthatóvá tenni. A famegmunkálás mellett ma már lézeres plexivágás is része annak a folyamatnak, ahogy a megrendeléseket teljesítjük.

Az esküvői dekorációs alapanyagokat gyűjtő lapot első sorban más szolgáltatóknak hoztam létre, de azon vállalkozó kedvű menyasszonyoknak is hasznos lehet, akik szeretnék maguk elkészíteni a nagy nap dekorációját az ültetőtől a köszöntő táblákig.

A lapon látható formák, méretek csak kapaszkodók – ha nem látsz olyat, amire szükséged lenne, keress bátran.