Esküvői kiegészítők

esküvői kiegészítőkA fától az üvegen át az ásványlapig sokféle alapanyagból találsz egyedi ültetőt az oldalamon. És persze papírból is, amiből a legszínesebb a kínálat. 

Mindegy, hogy télen vagy nyáron, erdei vagy urbánus stílusban zajlik a nagy napod, itt remélhetőleg találsz az esküvőd hangulatához, színvilágához passzoló ültetőt, amivel a vendégeidet fogadhatod.

Igyekeztem egyedi, minél inkább változatos kínálatot összeállítani. Ha mégsem találtad meg, amit elképzeltél, keress bátran saját elképzeléseddel.

esküvői köszönőajándékokSzeretnéd, ha valami maradandóval mennének haza a vendégeid az esküvődről az emlékeken és a fotókon túl? Olyan köszönőajándékkal, ami egyrészt időtálló, másrészt szívesen viszik magukkal és teszik ki az otthonukban? Igyekezem ilyen termékeket kitalálni.

Fontos részlet, hogy a köszönőajándékaim egyben ültetők is. Szerintem ez így nagyon praktikus mind neked, mind a vendégeidnek.

Ahogy láthatod a lapon, én hűtőmágnesekben gondolkodtam, de ha más ötleted van, keress meg vele és kitalálunk valami újat.

esküvői táblákEgy ideje már nincs esküvő kézzel írt fatáblák nélkül. A köszöntő tábla a legkevesebb, amit a párok készíttetni szoktak az esküvőjükre, de a mindenféle infó- és iránytáblák is egyre elterjedtebbek.

Bár egyre inkább terjednek a nyers fa  , erezettel, de 

A fatábláim természetesen mind kézzel írtak, ahogy a grafikákat is magam festem rájuk.

esküvői asztali kiegészítőkAz utolsó, amire a szervezéskor gondolni szokás, azok a lagzi asztalaira kerülő kiegészítők, mint az asztalszámok, vagy a menü- és itallapok.

Nem nélkülözhetetlen kellékek ezek, de sokat hozzáad az egészhez, ha ezzel is készülsz, az pedig még inkább, ha ezek is passzolnak a dekorációhoz.

A papír alapú menü- és itallapokon túl ide gyűjtöttem az asztalszámaimat, amik közt – az ültetőimhez hasonlóan – dominál a fa, és akad plexi és üveg itt is.