Első közös otthonunk karácsonyfadísz

1450 forint/darab LEÍRÁS:  Ha szeretnétek egy emléket az első közös otthonotokról, amit aztán akár vihettek tovább házról-házra, karácsonyfáról-karácsonyfára, akkor itt ez a lézergravírozott házikó. A házat formázó díszt több formában is kérheted: rákerülhet a címetek, vagy akár a címetek koordinátája. Utóbbi Magyarországon kevésbé elterjedt megoldás (az Etsy-n annál inkább), pedig legalább olyan személyes, mint egy utca+házszám. MÉRET, JELLEMZŐ:  A dísz mérete 6x7 cm, plusz tartozik hozzá egy hosszú, kézzel készült bojt, amit négyféle színben kérhetsz: tégla, vörösbor, krém vagy olajzöld. A dísz anyaga 4 mm vastag rétegelt nyírfa.1450 forint/darab

LEÍRÁS: 

Ha szeretnétek egy emléket az első közös otthonotokról, amit aztán akár vihettek tovább házról-házra, karácsonyfáról-karácsonyfára, akkor itt ez a lézergravírozott házikó. A házat formázó díszt több formában is kérheted: rákerülhet a címetek, vagy akár a címetek koordinátája. Utóbbi Magyarországon kevésbé elterjedt megoldás (az Etsy-n annál inkább), pedig legalább olyan személyes, mint egy utca+házszám.

MÉRET, JELLEMZŐ: 

A dísz mérete 6×7 cm, plusz tartozik hozzá egy hosszú, kézzel készült bojt, amit négyféle színben kérhetsz: tégla, vörösbor, krém vagy olajzöld. A dísz anyaga 4 mm vastag rétegelt nyírfa.

Névre írt gömb
Első karácsony dísz
Koptatott házikó