Esküvői táblák

esküvői köszöntőtáblaÁr: 9 ezer forint (60×40 cm) / 11 ezer forint (50×70 cm)

LEÍRÁS:

Klasszikus esküvői köszöntő tábla kézzel írt szövegezéssel. 

MÉRET, JELLEMZŐ:

Az ilyen köszöntő tábláknál a bevett méret a 60×40 centiméter. A képeken látható táblák is ekkorák, de igény szerint kérhető más méretben is. A színválasztékot megtalálod a képek között.

plexi esküvői táblákÁr: 12-13 ezer forint (60×40 cm) / 15-18 ezer forint (50×70 cm)

LEÍRÁS:

A fa esküvői táblák mellett ma már nagyon népszerűek a plexilapra készült köszöntők. Az ilyen táblákat is kézzel írom, illetve igény szerint a szövegen túl elláthatom grafikával, és/vagy készíthetem festett hátlappal is.

MÉRET, JELLEMZŐ: A táblákat 2 mm vastag plexitáblákból készítem. A köszöntő tábla mérete lehet egyedi is, a nálam bevett méretek a fa köszöntő táblákhoz hasonlóan 60×40 és 50×70 centiméter.

esküvői táblákÁr: 11 ezer forint (60×40 cm) / 14 ezer forint (50×70 cm)

LEÍRÁS:

Esküvői köszöntő tábla kézzel festett grafikákkal. A képen látható mintákon túl kérhető más grafikákkal is.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A tábla 6 mm vastag rétegelt fatáblából készül. A színe lehet dió vagy paliszander, a mérete pedig igény szerint kérhető – a bevett méretek 50×70 és 60×40 centiméter.

 

Ülésrend táblák

15 ezer forint/darab

LEÍRÁS:

Egy vegyes technikával készült ültetőtábla. Alapja víztiszta plexi, amire viaszpecséttel tapasztom fel a vendéglistát. A vendégek neveit kézzel kalligráfiával írom művészpapírra.

MÉRET:

A tábla alapesetben 60 x 40 centiméteres, de a vendégek számától függően lehet nagyobb.


 
fa programtábla esküvőreÁr: 9 ezer forint (60×40 cm) / 12 ezer forint (50×70 cm)

LEÍRÁS:

Kézzel írt programtábla, ami legalább annyira dekorációs célú, mint hasznos kiegészítő egy esküvőn.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A programtábla 6 mm vastag rétegelt fatáblából készül. A színe lehet dió vagy paliszander, a mérete pedig igény szerint kérhető – a bevett méretek 50×70 és 60×40 centiméter.

foglalj helyet tábla12 ezer forint/darab

LEÍRÁS:

A tábla tetejére egy kézzel írt üzenet (Foglalj helyet, Keresd a helyed…)  kerül, alá egy zsinegre csíptetett csipeszeken lógnak az asztalok a névsorral.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A tábla mérete 50×70 centis, de ez igény szerint (meghívottak száma például) változhat. Ahogy a táblára akasztott lapok grafikája is változtatható.