Húsvéti dekorációk

névre szóló nyuszikÁr: 800 forint/darab

LEÍRÁS:

Névre készülő, akasztható húsvéti dekorációk. Az alap nyusziformákat paliszanderrel színnel festem, ezekre ragasztom fel natúr színben kért neveket. 

A nyúl fülébe kötött akasztó rafiapálmából készült zsineg.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A nyulak mérete 10×9 centiméter.

Névre szóló húsvéti dekorációk850 forint/darab

LEÍRÁS:

Névre készülő húsvéti nyuszik kosárra akasztható formában, akasztóval, akárcsak a natúr nyuszijaim. A nyulakat színre festve vágom, a rájuk ragasztott nevet és a szívet formázó orrot pedig natúr fatáblából.

A választható színek: kék, szürke, narancs, rózsaszín és világos zöld. 

MÉRET, JELLEMZŐ:  A nyuszik magassága 13 centi, legszélesebb pontjukon 6 centisek. 

Gravírozott húsvéti fatojásÁr: 1500 forint/csomag

LEÍRÁS:

Az akasztható tojásokat saját tervezésű szárazvirágos grafikával gravíroztam. A hat darabos csomagban kínált tojások akasztója – akárcsak más húsvéti termékeimnél – rafiapálmából készült zsineg. 

MÉRET, JELLEMZŐ:

A tojások magassága 7 centiméter.

Húsvéti üdvözlőtábla4800 forint/darab

LEÍRÁS:

Boldog nyulat/Boldog nyuszit feliratú húsvéti üdvözlőtábla. A tábla alapja egy koptatott fehér fenyődeszka, erre ragasztom fel a kért feliratot, valamint a nyúlformát a választott színben.

Választható nyuszi színek: kék, szürke, babarózsaszín, zöld, narancs.

MÉRET, JELLEMZŐ: A tábla mérete 28×14,5 centiméter. Vastagsága nagyjából két centi, így élére állítva is könnyen megáll.

Húsvéti dekorációkÁr: Natúr: 800 forint (15 cm), 1100 (22 cm), 1400 (28 cm) /  Barna: 1150 (15 cm), 1450 (22 cm), 1750 (28 cm)

LEÍRÁS:

Boldog nyulat feliratú, nyulat formázó falidekor. Az akasztható dekorációt 4 mm vastag rétegelt táblából, lézervágóval készítem.

MÉRET, JELLEMZŐ:

A nyúlfej három méretben és kétféle színnel kapható. A legkisebb 15, az egyel nagyobb 22, a legnagyobb 28 centiméter magas. A színek: natúr fa és barna.